ДИТЯЧО–ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА ім. ЗВУ НАЗАРОВА Є.І. ВІДДІЛУ ОСВІТИ
м. Бердянськ

                   
Главная | Регистрация | ВходПриветствую Вас Гость | RSS                                                                                                                                                                                          Четверг, 28.03.2024, 11:30

Меню сайта
Категорії розділу
баскетбол [219]
аеробіка [77]
ушу [81]
художня гімнастика [65]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2013 » Октябрь » 22 » Ура!! в нашем городе побывал знаменитый боксёр Виталий Кличко и открыл реконструированную ДЮСШ
10:48
Ура!! в нашем городе побывал знаменитый боксёр Виталий Кличко и открыл реконструированную ДЮСШ

                                                                 

Один год продолжался ремонт и реконструкция бердянской ДЮСШ,всего 945 тыс.грн.было затрачено фондом на реконструкцию  и оборудование спортивной школы. ДЮСШ №1 стала второй школой в Украине,где установлен помост для ушу мирового стандарта. В Бердянск приехал помост,изготовленный на заказ в Китае компанией Taishan sports industry group. Именно эта организация занималась производством спортивного оборудования для Олимпиады в Китае в 2008 году...Но обо всё по порядку..

Конечно,ни с чем несравнимый праздник,который состоялся в ДЮСШ благодаря приезду знаменитого боксёра Виталия Кличка-основателя Фонда и его команды,бердянская ребятня (кроме многочисленных воспитанников ДЮСШ торжество посетили многие-многие бердянцы) будет помнить очень долго.

                                                                          

С приездом знаменитости и кумира современной молодёжи связывали немало слухов, не приедет...,зачем ему провинциальный Бердянск и др... но к огорчению скептиков и злопыхателей Виталий Кличко всё же посетил наш город,где успел пообщаться со студентами БГПУ и открыть нашу отремонтированную ДЮСШ!

                                                                         

Віталій Кличко, засновник і Голова правління Фонду Братів Кличків, відкрив оновлену дитячо-юнацьку спортивну школу №1 у м. Бердянськ. Чемпіон танцював, займався спортивною аеробікою з дітьми, ділився секретами власного успіху і навіть написав напутнє слово на «Стіні мрій».

                                                                         

Бердянську школу було оновлено у рамках проекту Фонду Братів Кличків «Старт до Успіху», який полягає у реконструкції дитячо-юнацьких спортивних шкіл по всій Україні. Цей проект триває вже три роки і все ще має великий потенціал, адже мета Фонду – оновити хоча б по одній ДЮСШ у кожній з областей.

                                                                         

Віталій Кличко розповів майбутніми чемпіонами про свої рецепти успіху і поділився дитячими спогадами: «Я пам‘ятаю, коли я був таким же маленьким хлопчиною, я приходив у секцію і займався – так само, як і ви. Але у нас на 20 хлопців було лише 4 пари рукавичок. У вас же з‘явилася можливість стати сильними та успішними, займаючись в умовах європейського рівня».

                                                                         

Діти у боргу не залишились – вони влаштували Віталію майстер-клас зі спортивної аеробіки і показові виступи з ушу та гімнастики на новому унікальному помості.

                                                                         

Мало не кожен вихованець бердянської ДЮСШ №1 особисто сказав спасибі за реконструкцію рідних стін, які не бачили капітального ремонту вже 44 роки.

                                                                         

 

Витрати на оновлення та ДЮСШ та облаштування її обладнанням становлять 945 тис. грн. Тепер у бердянській ДЮСШ понад 500 дітей можуть займаються баскетболом, художньою гімнастикою, ушу та спортивною аеробікою в належних умовах.

«Старт до Успіху!» - особливий для нашого Фонду проект. Колись такий старт отримали Віталій та Володимир Клички. Сьогодні наше завдання – дати цей старт до успіху десяткам тисяч дітей по усій Україні, зробити спорт масовим заняттям і інструментом досягнення успіху для кожного», - розповіла Аліна Носенко, виконавчий директор Фонду Братів Кличків.

Наприкінці свята Віталій Кличко поділився найближчими планами Фонду – відкрити ще дві оновлені спортивні школи та провести благодійний Гала-вечір. А також сказав своє напутнє слово: «Я бажаю, щоб кожна ваша мрія стала дійсністю».

 

Просмотров: 614 | Добавил: wushulife | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Пошук
Календар
«  Октябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Корисні посилання
  • Мiнiстерство молоді та спорту України
  • Відділ освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради
  • Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України
  • Запорізька філія Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України
  • Федерація баскетболу України
  • Управління Державної служби якості освіти у Запорізькій області
  • Національний університет фізичного виховання і спорту України
  • Міністерство освіти і науки України
  • Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти
  • НОК України
  • Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz